Flisfyr ─ giver en effektiv og bæredygtig opvarmning

Overvejer du at anskaffe dig et flisfyr for at optimere dit varmeforbrug? Så kan man næsten ikke fyre billigere. Flis kræver lidt mere arbejde og en lidt større investering. Men med en større bolig tjener det sig hurtig ind, især hvis man selv har skoven. Hos GEJS Varmesystemer har vi specialiseret os i bæredygtig opvarmning, og vi tilbyder effektive fyr, som kører på både træpiller og træflis.

GEJS leverer gerne et anlæg, som er tilpasset netop dit fyrrum. Så har du nogle andre ønsker til mål og egenskaber, som ikke lige er standard, tilpasser vi gerne fyret sammen med dig, så det matcher dine behov.

Vi tilbyder rådgivning, levering og montering til kunder i hele Jylland. Da vi er beliggende i Grindsted, har vi især mange kunder på denne egn, f.eks. også i Varde og Kolding.

Vores fyr kan køre på både træpiller, træflis og andre granulater

Vores flisfyr kan både køre på træpiller og træflis, da fyret har en kraftig, automatisk snegl. Den kraftigere snegl gør det muligt at fyre med større granulater eller flis. Der er med andre ord tale om et stokerfyr, som blot har en kraftigere snegl og omrører end normalt.

Flis er en billig brændselstype og koster i gennemsnit omkring en tredjedel af prisen på træpiller. Derfor er denne type kombifyr velegnet, hvis du f.eks. har adgang til egen skov, eller hvis du på anden måde har adgang til store mængder træ, der kan hugges til flis.

Få et uforpligtende tilbud på et stoker- og flisfyr

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores flis- og stokerfyr. Vores løsninger bliver altid tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker.

​Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi har forhandlere i hele landet, som kan sørge for montering af dit flisfyr.

Du kan ringe til os på telefon 75 33 01 22 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@gejs.dk. Det er også muligt at udfylde en kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os her

Hos GEJS TRADING AF 1993 ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

GEJS TRADING AF 1993 ApS 

Ølgodvej 71, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 17245589

Kontakt os

Telefon: 75 33 01 22

E-mail: mail@gejs.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Henrik: 22 13 40 90

Jan: 20 92 01 47