mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

Flisfyr ─ giver en effektiv og bæredygtig opvarmning

​Overvejer du at anskaffe et flisfyr? Hos GEJS Stoker og Solvarme har vi specialiseret os i bæredygtig opvarmning, og vi tilbyder effektive fyr, som kører på både træpiller og træflis. Vi leverer til private og erhverv i bl.a. Grindsted, Varde og Kolding med flere.

Vores fyr kan køre på både træpiller og træflis

Vores flisfyr kan både køre på træpiller og træflis, da fyret har en kraftig, automatisk snegl. Den kraftigere snegl gør det muligt at fyre med større enheder ad gangen. Der er med andre ord tale om et stokerfyr, som blot har en kraftigere snegl og omrører end normalt.

Flis er en billig brændselstype og koster i gennemsnit omkring en tredjedel af prisen på træpiller. ​Derfor er denne type kombifyr velegnet, hvis du f.eks. har adgang til egen skov, eller hvis du på anden måde har adgang til store mængder træ, der kan hugges til flis.

Flisfyret starter selv op og lukker selv ned alt efter behovet for opvarmning. Du skal derfor blot sørge for at fylde flis eller piller på. Dertil kommer, at fyret skal rengøres regelmæssigt for at opretholde et stabilt og effektivt varmeforbrug.

Få et uforpligtende tilbud på et stoker- og flisfyr

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores flis- og stokerfyr. Vores løsninger bliver altid tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi har forhandlere i hele landet, som kan sørge for montering.

Du kan ringe til os på telefon 75 33 01 22 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@gejs.dk. Det er også muligt at udfylde en kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME