mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

Invester i en pilleovn: En træpillebrændeovn er en god og CO2-neutral løsning

Skal du have lavet en udskiftning af dit oliefyr til et træpillefyr i stedet? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos GEJS Stoker og Solvarme forhandler vi et fint udvalg af forskellige træpillebrændeovne, som vi tilbyder professionel montering og opsætning af – altid til en god pris. Vi servicerer primært kunder fra Grindsted, Varde, Kolding og omegn, men vi kommer også gerne ud til kunder udenfor disse områder og hjælper dem med f.eks. rådgivning eller montering af en pillebrændeovn.

Fordelene ved en pillebrændeovn

Der følger mange fordele med ved at anvende et træpillefyr eller en pilleovn til opvarmning af dit hjem. Først og fremmest sikrer du en uafbrudt behagelig temperatur i hjemmet. Derudover bruger en pilleovn træpiller til at fyre med, og de er både billige og CO2-neutrale. En træpillebrændeovn er altså en opvarmningsform, som er en af de mere miljørigtige løsninger.

Hvordan virker en pilleovn?

En pilleovn minder umiddelbart om en klassisk brændeovn, men med den afgørende forskel, at en træpillebrændeovn, som navnet antyder, kører på træpiller i stedet for almindeligt pejsebrænde.

En træpillebrændeovn egner sig typisk bedst til etablering og opvarmning af ét centralt rum i boligen, ofte dagligstuen. Afhængigt af størrelsen på stuen, er det i de fleste tilfælde nok at smide én pose træpiller på en pillebrændeovn i døgnet. 

Ved at etablere et træpillefyr i f.eks. stuen kan du, udover varmen, naturligvis også nyde synet af de levende flammer og den hygge og afslappende atmosfære, som der skabes.​

Ring for et tilbud på en pillebrændeovn

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål såsom: Hvilken pilleovn er bedst? eller hvad koster en pilleovn?, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi garanterer holdbare løsninger samt nogle af landets bedste priser og tilbud på miljøvenlig centralvarme - f.eks. i form af et træpillefyr.

Kontakt os på telefon 75 33 01 22 eller e-mail mail@gejs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde kontaktformularen

Vi glæder os til at hjælpe med den helt rigtige pillebrændeovn.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME