mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

En pillebrændeovn er en fordelagtig og CO2-neutral løsning

Er du på udkig efter en professionel forhandler af pillebrændeovn? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos GEJS finder du et fint udvalg af forskellige brændeovne til træpiller, som vi tilbyder en professionel montering af – og desuden til en god pris. Vi servicerer primært kunder fra Grindsted, Varde, Kolding og omegn, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Der følger flere fordele ved at anvende en pillebrændeovn til opvarmning af dit hjem. Du sikrer først og fremmest en uafbrudt og behagelig temperatur i hjemmet. Derudover bruger den træpiller til at fyre med, som både er billige og CO2-neutrale. Denne opvarmningsform er derfor en mere miljørigtig løsning.

Hvordan virker en pilleovn?

En pillebrændeovn minder umiddelbart om en klassisk brændeovn, men med den afgørende forskel, at en pillebrændeovn – som navnet antyder – kører på træpiller i stedet for almindeligt pejsebrænde.

En pilleovn egner sig typisk bedst til etablering i og opvarmning af ét centralt rum i boligen, ofte dagligstuen. Afhængig af størrelsen på stuen, er det i de fleste tilfælde nok at smide én pose træpiller på pilleovnen i døgnet.

Ved at etablere en pilleovn i f.eks. stuen kan du, udover varmen, naturligvis nyde synet af de levende flammer og den hygge og afslappede atmosfære, de skaber.

Kontakt os og hør om mulighederne for en pilleovn

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål såsom: Hvilken pilleovn er bedst? Eller hvad koster en pilleovn? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi garanterer holdbare løsninger samt nogle af landets bedste priser og tilbud på miljøvenlig centralvarme.

Kontakt os på telefon: 75 33 02 22 eller på e-mail: mail@gejs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger efter dine behov. Du kan også udfylde kontaktformularen.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME

GEJS TRADING AF 1993 ApS
Ølgodvej 71
7200 Grindsted
Tlf.: 75330122
CVR: 17245589

mail@gejs.dk