INVESTER I EN PILLEOVN: EN TRÆPILLEBRÆNDEOVN ER EN GOD OG CO2-NEUTRAL LØSNING​

Skal du have foretaget en udskiftning af din gamle brændeovn til et træpillebrændeovn i stedet? Går du og drømmer om en træpilleovn til stuen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos GEJS Varmesystem forhandler vi et fint udvalg af forskellige træpilleovne – altid til en god pris.

Vi servicerer kunder i Grindsted, Varde og Kolding, men vi kommer også gerne ud til kunder ud til resten af Jylland og hjælper dem med f.eks. rådgivning eller montering af en pillebrændeovn med vandtank til stuen.

Fordelene ved en pillebrændeovn

Der følger mange fordele med ved at anvende en træpillebrændeovn til opvarmning af dit hjem. Først og fremmest sikrer du en uafbrudt behagelig temperatur i hjemmet, da den styres via en temperaturføler på ovnen.

Hvis du vælger at tilkøbe en fjernbetjening, kan alt styres fra denne. En pillebrændeovn bruger træpiller til at fyre med, og de er både billige og CO2-neutrale. En træpillebrændeovn er altså en opvarmningsform, som er en af de mere miljørigtige løsninger.

Hvordan virker en pilleovn?

En træpilleovn minder umiddelbart om en klassisk brændeovn, men med den afgørende forskel, at en træpilleovn, som navnet antyder, kører på træpiller i stedet for almindeligt pejsebrænde. Det er altså en brændeovn til træpiller, og den er således meget nemmere at styre temperaturen med.

En træpillebrændeovn egner sig typisk bedst til etablering og opvarmning af ét centralt rum i boligen, ofte dagligstuen. Afhængigt af størrelsen på stuen, er det i de fleste tilfælde nok at smide én pose træpiller på en pillebrændeovn i døgnet.

Ved at etablere et træpillefyr i f.eks. stuen kan du, udover varmen, naturligvis også nyde synet af de levende flammer samt den hyggelige og afslappende atmosfære, der skabes.

Ring for et tilbud på en træpilleovn

Kunne du tænke dig at høre mere om vores salg af brændeovne, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder også klar til at besvare eventuelle spørgsmål, såsom: Hvilken pilleovn er bedst? eller hvad koster en pilleovn?

Vi garanterer holdbare løsninger samt nogle af landets bedste priser og tilbud på miljøvenlig centralvarme - f.eks. i form af en træpilleovn, et træpillefyr eller et stokerfyr.

​Kontakt os på telefon 75 33 01 22 eller e-mail mail@gejs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi glæder os til at hjælpe med den helt rigtige træpillebrændeovn.

Skriv til os her

Hos GEJS TRADING AF 1993 ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

GEJS TRADING AF 1993 ApS 

Ølgodvej 71, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 17245589

Kontakt os

Telefon: 75 33 01 22

E-mail: mail@gejs.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Henrik: 22 13 40 90

Jan: 20 92 01 47