mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

Få glæde af et træpillefyr eller andre pillefyr​

Hvis du vælger af udskifte dit energislugende gas- eller oliefyr med et pillefyr, der udelukkende kører på træpiller, er der kontant afregning i din varmeøkonomi – til din ubetingede fordel. Du kan nemt spare op mod 50 % på varmeregningen, hvis du installerer et træpillefyr frem for et prisfølsomt olie- eller gasfyr. Derudover er det også mere CO2 neutralt.

GEJS holder til i Grindsted og har gennem tiden solgt mange af de bedste træpillefyr og andre fyr til en god pris til kunder i bl.a. Varde, Kolding og omegn.

Et pillefyr opvarmer din bolig uden besvær

Et pillefyr optager kun lidt plads og er et simpelt anlæg, der udelukkende kører på træpiller. Træpiller er den brændselstype, der er nemmest at håndtere og kræver mindst muligt forarbejde og rengøring. 

​Et pillefyr egner sig derfor godt til dig, der vil opvarme din bolig miljørigtigt med mindst muligt besvær.

Varm både radiatorer og vandhaner

Der bliver produceret nok varme til, at du kan få varme i både radiatorerne og vandhanerne.

Et pillefyr kobles nemlig til centralvarmesystemet og sørger derfor for varme i hele huset.

Ring til os og hør om mulighederne for et træpillefyr

Vi sørger altid for at tilpasse fyret til netop dine ønsker og behov – uanset om det drejer sig om et stokerfyr, træpillefyr eller noget helt andet. Men hvad koster et pillefyr så? Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål ang. priser, montering, udskiftning, opsætning osv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på det ønskede fyr på vores telefon: 75 33 01 22 eller via vores kontaktformular. Du kan også sende os en e-mail på: mail@gejs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME

GEJS TRADING AF 1993 ApS
Ølgodvej 71
7200 Grindsted
Tlf.: 75330122
CVR: 17245589

mail@gejs.dk