mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

Få glæde af et træpillefyr eller andre pillefyr

​Hvis du vælger at udskifte dit energislugende gas- eller oliefyr med et pillefyr, der udelukkende kører på træpiller, er der kontant afregning i din varmeøkonomi – til din ubetingede fordel! Du kan nemlig nemt spare op mod 50 % på varmeregningen, hvis du installerer et træpillefyr frem for et prisfølsomt olie- eller gasfyr. Derudover er det også mere CO2-neutralt.

GEJS Stoker og Solvarme holder til i Grindsted og har gennem tiden solgt mange af de bedste træpillefyr og andre fyr til gode priser. Vi har et stort udvalg til kunder i bl.a. Varde, Kolding og omegn.

KAN OGSÅ VARME RADIATORER OG VANDHANER

Der bliver produceret nok varme til, at du kan få varme i både radiatorerne og vandhanerne. Et fuldautomatisk pillefyr kobles nemlig til centralvarmesystemet og sørger derfor for varme i hele huset.​

Et automatisk pillefyr opvarmer boligen uden besvær

Et automatisk pillefyr optager kun lidt plads og er et simpelt anlæg, der udelukkende kører på træpiller. Træpiller er den brændselstype, der er nemmest at håndtere og kræver mindst muligt forarbejde og rengøring. 

Et pillefyr egner sig derfor godt til dig, der vil opvarme din bolig miljørigtigt og med mindst muligt besvær.​

​Ring til os og hør om mulighederne for et træpillefyr

Vi sørger altid for at tilpasse fyret til dine ønsker og behov – uanset om det drejer sig om et stokerfyr, træpillefyr eller noget helt andet. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål angående priser, montering, udskiftning, opsætning osv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på det ønskede fyr på vores telefon 75 33 01 22 eller via vores kontaktformular. Du kan også sende os en e-mail på mail@gejs.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME