Få glæde af et træpillefyr eller andre pillefyr

Hvis du vælger at udskifte dit energislugende gas- eller oliefyr med et nyt træpillefyr, der udelukkende kører på træpiller, er der kontant afregning i din varmeøkonomi – til din ubetingede fordel!

Det kan også være, at du ønsker noget, der er meget nemmere end et halmfyr eller et træfyr. Så vil et automatisk pillefyr være det rigtige valg. Typisk kan den kobles på den eksisterende skorsten, derfor er opsætningen nem og hurtig.

Du kan nemt spare op mod 50 % på varmeregningen, hvis du installerer et automatisk pillefyr til en god pris, frem for et prisfølsomt olie- eller gasfyr. Derudover er et træpillefyr også mere CO2-neutralt.

GEJS Varmesystem holder til i Grindsted og har gennem tiden solgt mange af de bedste træpillefyr og andre fyr til gode priser. Vi har særligt mange kunder i Varde, Kolding og hele Sydjylland. I dag har Gejs over 3000 anlæg i drift, både i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Et fuldautomatisk pillefyr opvarmer boligen uden besvær

Et automatisk pillefyr optager kun lidt plads og er et simpelt anlæg, der udelukkende kører på træpiller. Træpiller er den brændselstype, der er nemmest at håndtere og kræver mindst muligt forarbejde og rengøring.

Det automatiske pillefyr, som GEJS tilbyder, hedder Peltec og fås fra 12 til 96 kw. Den store fordel er kvaliteten og at den renser sig selv hver 2 time for derefter at tænde op igen selv. Så det er blot at tømme askeskuffen efter et par måneder alt efter behov.

Et automatisk pillefyr egner sig derfor godt til dig, der vil opvarme din bolig miljørigtigt med mindst muligt besvær og til en god pris.

Ring til os og hør om mulighederne for et træpillefyr

Vi sørger altid for at tilpasse fyret til dine ønsker og behov – uanset om det drejer sig om et stokerfyr, træpillefyr, brændefyr eller noget helt andet. 

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål angående installation af pillefyr, montering, udskiftning, opsætning, service m.m. Har du spørgsmål såsom: hvad koster et pillefyr? er du ligeledes velkommen til at kontakte os, og så giver vi dig en god pris på pillefyr. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på det ønskede fyr eller en billig pris på vores telefon 75 33 01 22 eller via vores kontaktformular. Du kan også sende os en e-mail på mail@gejs.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os her

Hos GEJS TRADING AF 1993 ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

GEJS TRADING AF 1993 ApS 

Ølgodvej 71, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 17245589

Kontakt os

Telefon: 75 33 01 22

E-mail: mail@gejs.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Henrik: 22 13 40 90

Jan: 20 92 01 47