Solvarmeanlæg – en billig og miljøvenlig løsning

Er du på udkig efter en varmekilde, der både gavner miljøet og pengepungen? Så kan du med fordel anskaffe dig et solvarmeanlæg.

Hos GEJS i Grindsted er vi leverandør af solvarmeanlæg for privatpersoner i hele Jylland. Anlægget giver dig mulighed for billigt at udnytte solens stråler til familiens varmtvandsforbrug. Der er også mulighed for at lade overskudsvarmen gå direkte i gulvvarmen.

Har du samtidig et stokeranlæg, for eksempel til træpiller, flis eller korn fra GEJS, kan du slukke for dit stokerfyr i sommerhalvåret og udelukkende udnytte den gratis solenergi.

HVAD ER ET SOLVARMEANLÆG?

Et solvarmeanlæg udnytter energien fra solen til at opvarme vand via en solfanger. Det opvarmede vand kan anvendes som brugsvand i hjemmet, når du for eksempel tager et bad eller vasker op. Solpaneler er til opvarmning af vand, mens solceller er til el. Solpaneler er i øjeblikket den eneste løsning, vi tilbyder hos GEJS.

Solpanelerne kan enten monteres oven på eller lægges direkte ned i taget på huset, ligesom de kan stå på jorden – det afhænger af dine ønsker og muligheder.

Du kan enten vælge et solpanelanlæg, der udelukkende producerer energi til opvarmning af vandet, eller et anlæg, hvor eventuel overskydende solvarme kan tilkobles centralvarmeanlægget og eksempelvis bruges til gulvvarme på badeværelset.

KØB DET RIGTIGE SOLVARMEPANEL

Det er meget vigtigt for os, at du får etableret det rigtige solvarmeanlæg fra starten. Du får derfor altid rådgivning og vejledning om, hvilket solpanel der passer bedst til din bolig og dit varmtvandsforbrug.

Vi leverer specialløsninger og tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker – på den måde får du hverken et for stort eller for lille solvarmeanlæg, og du kan dermed udnytte solvarmen optimalt.

Husk, at et solvarmeanlæg passer sig selv, og det kører kun, når styringen kan se, der er gevinst på taget.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hos GEJS står vi gerne for montering og installation af solvarmeanlæg. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål, og vi bestræber os på at finde det helt rette varmesystem til dine behov. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder, vores priser eller øvrige ydelser.

Kontakt os på telefon 75 33 01 22 eller e-mail mail@gejs.dk.

Skriv til os her

Hos GEJS TRADING AF 1993 ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

GEJS TRADING AF 1993 ApS 

Ølgodvej 71, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 17245589

Kontakt os

Telefon: 75 33 01 22

E-mail: mail@gejs.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Henrik: 22 13 40 90

Jan: 20 92 01 47