mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

Miljøvenlig opvarmning af din bolig med et stokerfyr

Der er rigtig mange penge at spare ved at udskifte et olie- eller gasfyr med et stokerfyr. Din varmeøkonomi bliver mere stabil, idet den ikke længere er afhængig af prisfølsomme råstoffer såsom olie og gas. Der er helt op til 50 % at spare på varmeregningen, når du skifter fra gas- eller oliefyr til et stokerfyr eller pillefyr, der bruger træpiller.

Hos GEJS har vi et stort udvalg af stokerfyr og stokeranlæg for kunder i bl.a. Grindsted, Varde, Kolding og omegn. Alle vores produkter er lavet så brugervenligt som muligt, så alle kan finde ud af at bruge det – og så endda til en god pris. Derudover er alt selvfølgelig godkendt iht. gældende regler – men spørg gerne, da regeringen ændrer reglerne med jævne mellemrum.

Spar penge med et stokerfyr

Med et stokerfyr skal du selv sørge for at fylde brændsel på fyret og gøre det rent, så det hele tiden fungerer mest effektivt. Der er flere forskellige brændselstyper, herunder flis, kork og træpiller.

Jo større indsats du selv vil gøre – jo flere penge kan du spare! Flis er f.eks. den billigste brændselsform, men kræver til gengæld lidt hyppigere rengøring, mens du med træpiller har den nemmeste form for brændsel. Her skal fyret kun gøres rent hver anden eller hver tredje uge.

Stokeranlæg er bedst til større huse eller ejendomme på landet

Et stokeranlæg egner sig bedst til huse på minimum 100 kvadratmeter – og som måske endda ikke er optimalt isoleret. Der er især penge at spare på opvarmningen ved huse på 150-400 kvadratmeter.

Et stokerfyr er en god løsning til ejendomme på landet eller i mindre byer, hvor der er frit valg på energitilslutningen samt i boliger, der tidligere har været opvarmet med olie eller gas.

PRAKTISK INFORMATION OM STOKERFYR OG STOKERANLÆG

Men hvad er et stokerfyr? Står du overfor at skulle have nyt fyringsanlæg 15-12 kW, kan vores stokerfyr anbefales. Du får muligheden for at fyre med næsten alt, herunder træpiller, træbriketter, korn, flis, fastbrændsel og forskellige biobrændsler. I vores program finder du Alcon eller vores egen fastbrændselskedel, som kan kombineres med de forskellige størrelser af stoker fra 250 til 4.000 liter.

Derudover har vi fastbrændselskedler, BioTec-L 25-45 kW, som er godkendt til fastbrændsel alene. Kun til fastbrænsel anbefales det at få en akkumuleringstank, hvilket også er i vores program. Vælger du et stokeranlæg hos os, ligger virkningsgraden på f.eks. 90,3 %.

Er der mulighed for at have en ekstern silobeholder, har vi også en silostoker, så du slipper for at fylde beholderen så tit.

Ring til os for en god pris på de bedste fyr

Har du spørgsmål til vores stokerfyr eller fastbrændselskedler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi oplyser dig gerne om priser, muligheder, produkter og meget andet.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 75 33 01 22 eller e-mail: mail@gejs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi snarest muligt tilbage til dig.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME

GEJS TRADING AF 1993 ApS
Ølgodvej 71
7200 Grindsted
Tlf.: 75330122
CVR: 17245589

mail@gejs.dk