mobilepay dankort facebook-logo_1994  shopping-cart (1)   santander

​TELEFON 75 33 01 22

Miljøvenlig opvarmning af bolig med stokeranlæg og stokerfyr

​Vil du gerne spare penge på din varmeregning? Der er mange penge at spare ved at udskifte en olie- eller gasfyr med et stokeranlæg. Din varmeøkonomi bliver mere stabil idet den ikke længere er afhængig af prisfølsomme råstoffer såsom olie og gas. 

Der er helt op til 50 % at spare på varmeregningen, når du skifter til et stokerfyr eller pillefyr, der bruger træpiller (træpillefyr).

Hos GEJS Stoker og Solvarme har vi et stort udvalg af stokerfyr og stokeranlæg for kunder i bl.a. Grindsted, Varde, Kolding og omegn. Alle vores produkter er lavet så brugervenlige som muligt, så alle kan finde ud af at bruge dem – og så tilbyder vi endda salg til en god pris. 

Derudover er alt selvfølgelig godkendt i forhold til de gældende regler på området. Spørg gerne hvis du er i tvivl om noget, da regeringen ændrer disse regler med jævne mellemrum.

Spar penge med et stokeranlæg

Med et stokeranlæg skal du selv sørge for at fylde brændsel på fyret samt gøre det rent, så det hele tiden fungerer mest effektivt. Der er flere forskellige brændselstyper, herunder flis, kork og træpiller.

Jo større indsats du selv vil gøre – jo flere penge kan du spare! Flis er f.eks. den billigste brændselsform, men kræver til gengæld hyppigere rengøring, mens du med træpiller har den nemmeste form for brændsel. Her skal fyret kun gøres rent hver anden eller hver tredje uge.

Stokerfyr er bedst til større huse eller landejendomme

Et stokeranlæg egner sig bedst til huse på minimum 100 kvadratmeter – og som måske endda heller ikke er helt optimalt isoleret. Der er især penge at spare på opvarmningen ved huse på 150-400 kvadratmeter.

Et stokerfyr er en god løsning til ejendomme på landet eller i mindre byer, hvor der er frit valg på energitilslutningen samt i boliger, der tidligere har været opvarmet med olie eller gas.

Praktisk information om vores fyr og anlæg

Står du overfor at skulle have nyt fyringsanlæg 15-12 kW, kan vores stokeranlæg anbefales. Du får muligheden for at fyre med bl.a.:

  • Træpiller
  • Træbriketter
  • Korn
  • Flis
  • Fastbrændsel
  • Biobrændsel

I vores program finder du Alcon eller vores egen fastbrændselskedel, som kan kombineres med de forskellige størrelser af stoker fra 250 til 4.000 liter. Derudover har vi fastbrændselskedler, BioTec-L 25-45 kW, som er godkendt til fastbrændsel alene. Kun til fastbrændsel anbefales det at få en akkumuleringstank, hvilket også er i vores program. Vælger du et stokeranlæg hos os, ligger virkningsgraden på f.eks. 90,3 %. Er der mulighed for en ekstern silobeholder, har vi også en silostoker, så du slipper for at fylde beholderen så tit.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores stokeranlæg eller fastbrændselskedler, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi oplyser dig gerne yderligere om priser, muligheder, produkter og meget andet.

Kontakt os allerede i dag på telefon 75 33 01 22 eller e-mail mail@gejs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi snarest muligt tilbage til dig.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME