​Vi tager imod følgende betaling:​

Luft-til-vand varmepumpe

Kan spare dig for op til 50% af din varmeregning, hvis du f.eks. udskifter et gammelt oliefyr.

Hvorfor? Det er nemt, billigt, ingen lugtgener.

​Har du ikke pladsen i haven til jordvarme slanger, ca 300-500 mtr., er en luft-til-vand varmepumpe løsningen. Den benytter samme princip, men en luft-til-vand varmepumpe er naturligvis nemmere at installere, og man slipper for at grave hele haven op, hvilket sparer meget på installations omkostningerne.​

En luft-til-vand varmepumpe kan bruges til både centralvarme og brugsvand. Man skal dog være opmærksom på, at en varmepumpe ikke har samme høje fremløbstemperatur som f.eks. et Gejs stoker/pillefyr eller oliefyr, med eks. 60-70 gr. i fremløbstemperatur. Derfor er gulvvarme og store radiatorer bedst egnet. Som back-up varme i spidsbelastnsperioder, er der mange der får monteret en elpatron i varmtvandsbeholderen, eller som GEJS varmepumperne, hvor det er standard i næsten alle modeller.

En moderne luft-til-vand varmepumpe behøver ikke i alle tilfælde at blive monteret via en varmtvandsbeholder på eks. 200-400 ltr, da de helt nye modeller er med inverter funktion. Nogle modeller kan dog med fordel monteres med en GEJS solvarmebeholder, alt efter behov og model. På den måde er anlægget forberedt til solvarme. Hvis solvarme monteres, kan man regne med at solvarmen alene kan dække husets varmebehov om sommeren.

Spar penge på varmeregningen med en varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe kan være eneste varme kilde, især hvis det er et godt isoleret hus med evt. gulvvarme. Anlægget kan naturligvis også være supplement til et GEJS pillefyr eller solvarme.

Ulempen er støj, pga. ventilatoren i yderdelen. Men på de nye modeller fra GEJS, ligger dB så lavt, at det normalt ikke er til gene. Men det anbefales naturligvis ikke at installere yderdelen lige uden for soveværelses vinduet, Derfor er det en god ide at undersøge, om kommunen har specielle krav til støjgrænser, målt i skel til nabo. Og spørg gerne din nabo, om de har indvendinger.

Pumpen monteres udenfor på et stativ, evt. betonvanger, 30-50 cm over jorden. Herefter skal det kobles på anlægget/tanken inde i huset. Beregn en halv til 2 dages montering. Når anlægget står færdigt, skal det anmeldes til BBR samt din forsikring.​

Hør og se en luft-til-vand varmepumpe inden I køber. I vores udstilling er anlægget i drift, så det anbefales, at kontakte GEJS for fremvisning, og sammen træffe den rigtige beslutning.

KONTAKT GEJS STOKER OG SOLVARME

Telefon: 75 33 01 22

Mobil:

​Henrik: 22 13 40 90

Jan: 20 92 01 47

E-mail: mail@gejs.dk

Adresse:

Ølg​odvej 71, 7200 Grindsted​

Gejs ligger mellem Grindsted og Ølgod med ca 10 km til hver side.

Find vej på Google Maps

GEJS TRADING AF 1993 ApS
Ølgodvej 71
7200 Grindsted
Tlf.: 75330122
CVR: 17245589

mail@gejs.dk